Nieuws

Syncro System staat voor kwaliteit en duurzaamheid, gecombineerd met een professionele uitstraling. Dat heeft zich geuit in de hoogst haalbare score bij een zware crashtest van de TÜV.

Lees meer...

Gratis offerte

Probeer vandaag nog de gratis bedrijfswagenplanner en ontvang geheel vrijblijvend een offerte voor een inrichting op maat!

Welkom bij de bedrijfswagenplanner

Start direct met inrichten!

Start de bedrijfswagenplanner
Klik hier om direct te starten met het inrichten van uw bedrijfswagen en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte.

Bedrijfswageninrichtingen Nederland B.V. is hét adres voor complete bedrijfswageninrichtingen.
Uw bedrijfsauto volledig afstemmen op uw persoonlijke wensen en manier van werken is een stuk eenvoudiger geworden door middel van onze online Bedrijfswagenplanner. Met dit digitale hulpmiddel kunt u uw bedrijfswagen inrichten met standaard modules en kunt u naar eigen inzicht zelf deze modules aanpassen. U kunt zelf uw eigen modules maken, zodat de inrichting volledig op maat kan worden gemaakt!

Syncro System


Garantie voor kwaliteit

Neem contact op

Bedrijfswageninrichtingen Nederland BV
Molendijk 177
3361 EM Sliedrecht

T +31 (0)184 - 411 164
F +31 (0)184 - 415 447
I http://www.binnederland.nl

Probeer direct

Probeer direct
Klik hier en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw bedrijfswagen!

Uw bedrijfswagen inrichten in drie eenvoudige stappen, kies uw merk en model, kies een standaard Syncro System inrichting of maak zelf een inrichting op maat en vul tot slot uw gegevens in. Een offerte aanvragen voor uw bedrijfswageninrichting was nog nooit zo zo eenvoudig. Uiteraard ontvangt u niet alleen een prijsopgave maar is elke offerte voorzien van gedetailleerde voertuigtekeningen.